Iskola előkészítő

 

Tisztelt Barátaink, Támogatóink!


A Szigligeti Általános Iskolában évtizedes hagyománya van a kerámia szakkörnek. Császár Lászlóné, Anikó néni ennek, - a tanulóink körében igen közkedvelt szabadidős programnak - a vezetője. Szinte minden tanulónk rövidebb- hosszabb időt tölt általános iskolai nyolc éve alatt ezzel a tevékenységgel. Idén is az iskola tanulóinak a harmada készít hétről hétre csodás műveket.
A jelenleg működő kemence próba darabok készítésére alkalmas, és sajnálatosan cserére szorul. Szeretnénk a javítgatás helyett egy új, valóban magas hőfokon működő, mázat is égetni tudó berendezést vásárolni, amihez az Önök támogatására is szükségünk van.
Kérem, lehetőségeihez mérten támogassa az iskola tanulóit, hogy a gyermeki lélek egészséges fejlődéséhez, a művészeti neveléshez oly fontos gépet megvásárolhassuk. Az égető kemence 800 000 Ft-ba kerül.
Érdeklődni az iskolában, Bárány Éva SZM elnöknél személyesen, vagy a 06 87 461 060, és az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen lehet.

Támogatásukat köszönjük!

Szigliget, 2016. dec. 13.

 

Karácsonyi Ünnepség 2016

A Szigligeti Általános Iskola Karácsonyi műsora a plébánia templomban. 2016.12.21.