HVG

hvg.hu RSS
hvg.hu
 1. Zdenek Bakala vagyona majdnem akkora, mint Mészáros Lőrincé, de Csehországban ezzel sincs a tíz leggazdagabb között. A Telexet támogató milliárdos még tizenévesen vándorolt ki az USA-ba, már jól menő befektetőként tért haza, a cseh médiapiacnak is fontos szereplője.
 2. A hajtás fajtájától függően 90-150 ezer forintos támogatást lehet majd igényelni elektromos kerékpár vásárlására. A pályázatot októberben írják ki, azoknak szánják, akik dolgozni járnának a járművel. A keretösszeg körülbelül 7000 kerékpárra lesz elég.
 3. A Lego a jövő évtől a kockái csomagolásához műanyag helyett újrahasznosítható papírt fog használni.
 4. Az elmúlt héten tíz esetben kellett intézkedni a MÁV járatain, mert az utasok egy része nem viselt maszkot.
 5. A YouTube csak előfizetőinek engedi meg, hogy használjanak az iPhone-ok újdonságaként a napokban élesedett kép a képben módot.
 6. Az egyedi karosszéria hátsó traktusa a II. világháború előtti korszakba repít vissza bennünket.
 7. A vádirat szerint 373 millió forintos hátrányt okozott a csalás a költségvetésnek.
 8. A járvány ellenére kedden elindult a jegyértékesítés az Eifel Nagydíjra.
 9. A Twitter képmegjelenítője valamiért jobban kedveli azokat a fotókat, melyeken fehér emberek láthatók, a színesbőrűekét hátrébb sorolja. A vállalat elnézést kért.
 10. A kamatokhoz nem nyúlt a Monetáris Tanács, de nehéz helyzetbe kormányozták magukat, a kommunikációjuk elárulja, mi a legfontosabb.
 11. A családi otthonteremtési kedvezmény (csok) bővítése és a Babaváró hitel bevezetése komoly segítséget jelent a lakásvásárlás előtt álló családok számára. Az elmúlt évek drasztikus lakásár-emelkedése sok magyar szerint éppen ezeknek köszönhető, ezért akik pedig nem jogosultak a támogatásokra, azok számára ma már szinte lehetetlen lakást venni. A kérdést még érdekesebbé teszi az új, kamatmentes MNB lakáskölcsön tervezett bevezetése: a múltbeli adatok alapján lehet következtetni az új támogatás lakásárakra gyakorolt hatására is.
 12. 245 lóerős a konnektoros hibrid.
 13. Boros Anita 36 millió forintot kapott a tárcától.
 14. 2022-re eltüntetnék az összes nem szilárd burkolatú utat.
 15. Milyen volt az ön édesanyja? Vajon milyen anyai mintát adott tovább? És ön milyet fog? A legújabb HVG Extra Pszichológia magazinban az anyánkhoz, az anyasághoz való viszonyunkat járjuk körül szakértő szerzőinkkel.
 16. Holnap, egy virtuális rendezvény keretében mutatja be a Samsung a Galaxy S20 FE telefont. A gyártó kiadta róla az első hivatalos beharangozót.
 17. Az alapító özvegye egy hosszú évek óta tartó pénzügyi vita középpontjában áll.
 18. Rákay Philip egy Mandiner-interjúban sütötte el az összes frázist, amit az SZFE-tüntetések kapcsán a jobboldal részéről hallunk. A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetőinek egy részét leügynöközte.
 19. Két év próbára bocsátották a gondatlan íjászt, aki túl messziről lőtt a céltáblára. A végzés jogerős.
 20. A miniszterelnöknek Brüsszelben lesz jelenése.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!