Centrope Cup Hungary – Szigliget 2017.07.01.


126 játékos 42 csapattal 7 országból vett részt a Szigligeten megtartott Közép-Európa Pétanque Kupán július elsején. A település remek és méltó helyszíne volt a magyarországi fordulónak. A visszaigazolások alapján minden várakozást felülmúlt a rendezés, a háttérszolgáltatás és település hozzáállása a megvalósuláshoz. Így minden esély megvan arra, hogy a szóbeli felkérés után, írásban is megerősítse a Magyar Pétanque Szövetség: a következő évi magyarországi forduló rendezési jogát szintén szakosztályunk nyeri el.

A magyarországi forduló végeredménye, 1-16:A BSE Szigliget Pétanque Szakosztálya köszönetét fejezi ki Balassa Balázs polgármesternek, a megvalósításért, a támogatásokért, valamint, hogy végigkísérte munkánkat és hitt bennünk!
Továbbá köszönet minden segítőnek/támogatónak – Szigliget község Önkormányzata és Képviselő-Testülete, Szőke István, Balassa Boglárka, Sötét Éva, Papp Tímea, Medosz Vendégház, Bárány Éva, Barkó Tamás, dr. Karasszon Diána és dr. Macsuga Tímea - akik hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!


További képek a szakosztály hivatalos Facebook oldalán:
https://www.facebook.com/bse.petanque/

Találatok: 1176
DMC Firewall is a Joomla Security extension!