Zöldhulladék gyűjtés

NHSZ Tapolca Nonprofit Kft.

H8300 Tapolca, Halápi u. 33.
E: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Zöldhulladék gyűjtés (20 km belül)

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. 2017. április 1-vel folytatja a lakossági zöldhulladék gyűjtését.

A lehullott falevelek összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést válasszuk. Az így begyűjtésre kerülő zöldhulladék (fa- és bokornyesedék, nyírt fű,), komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba.

2017 április 1-től a zöld hulladék elhelyezésére a Regionális Hulladékkezelő Központban kialakított Hulladékudvar áll rendelkezésre. Kollégáink az Üzemelési szabályzatnak megfelelően a megjelölt hulladékokat térítés nélkül átveszik.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kerti hulladékot kizárólag tisztán, mindenféle szennyeződéstől mentesen szíveskedjenek elhelyezni a Hulladékudvarban kihelyezett konténerekbe (műanyagzsák, fólia stb. nélkül).

A hulladékudvart díjmentesen az a természetes személy és a vele közös háztartásban élő természetes személy ingatlanhasználó veheti igénybe, aki személyazonosságát és lakcímét igazolja, feltéve, hogy az ingatlanhasználónak közszolgáltatási díjhátraléka és ahhoz kötődő járulékos tartozása a közszolgáltató felé nincs.

A gyűjtési rend az ellátási területükön a 20 km-en belüli Hulladékgyűjtő udvar igénybevételével történik egész évben, melyet a lakosok 100 kg/ingatlan/év-ig térítésmentesen igénybe vehetnek.

A Hulladékgyűjtő udvar a Regionális Hulladékkezelő Központ mellett található

(8308 Zalahaláp, hrsz. 010/42).

Hulladékgyűjtő udvar nyitva tartása:

Hétfőtől–Péntekig:   7:00-től – 15:00-ig.
Szerda:                      7:00-től – 18:00-ig.

Találatok: 682
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd