Rózsa Vendégház

Készült: 2015. február 17. kedd

Rózsa Vendégház8264 Szigliget, Kossuth u. 22.
Tel.: +36209282996

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedves Vendégeink!
Vendégházunk egész évben nyitva mind családoknak, mind baráti társaságoknak és nem utolsó sorban borturistáknak. Borturistáknak kifejezetten ajánljuk a háztól 30m-re levő Esterházy pincét, amelyben a borkóstolástól a műsoros estig mind megtalálható. Még, a háztól 400m-re van a vár. A vár alatt található a Szászi pince-elárusító hely, melyben minden borbarát megtalálja a maga ízlésének megfelelő helyi, kiváló minőségű borokat. A háztól 20 m-re van a Badacsony Régió Buszjáratának megállója, mellyel élvezheti a táj szépségét, nem kell a vezetésre koncentrálnia és közben megismerheti a környék értékeit 10 településen keresztül, közel 50 km hosszú útvonalon.
Nálunk lehetősége van arra, hogy Ön leírja nekünk milyen programokon venne részt szívesen, mi pedig részletes helyi és környékbeli ajánlatokat adunk.
A házhoz 4 db 2 személyes szoba, 2 fürdőszoba wc-vel, 1 db különálló wc, konyha, nappali tartozik. A ház felszereltsége teljes mértékben kielégíti vendégeink igényeit.
Tv, internet van a házban.

Rózsa VendégházRózsa VendégházRózsa VendégházRózsa Vendégház

Rózsa VendégházRózsa VendégházRózsa VendégházRózsa Vendégház

Rózsa VendégházRózsa VendégházRózsa VendégházRózsa Vendégház
Rózsa Vendégház

Találatok: 11754
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd