Tekerj a sereggel!

Készült: 2012. április 30. hétfő

 

2012. május 5-én és 6-án kerékpárral a Balaton körül.

 

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség 2012. május 5-én és 6-án kulturális- és szabadidős sportprogramot kínál mindazok számára, akik szeretik az aktív, sportos pihenést, a katonákhoz méltó kihívást valamint ápolják, becsülik a katonai hagyományokat. Várja azok jelentkezését, akik éreznek magukban erőt és képességet ahhoz, hogy két nap alatt körbetekerjék a Balatont és honvédhez méltó módon tisztelegjenek a régi korok hőseinek, katonáinak. A résztvevők a kerékpártúra során megcsodálhatják a magyar tenger rejtett szépségeit, megidézhetik a régmúlt és a közelmúlt hadtörténelmi emlékeit, illetve megismerhetik a jelenkori haderőképességeit és katonáit is.
A kerékpártúra nyílt, arra jelentkezhetnek katonák, civilek, családok, baráti társaságok egyaránt. A részvétel önkéntes, azon minden résztvevő saját felelősségére és költségére vesz részt.
A kétnapos részvétel feltétele az előzetes név szerinti regisztráció. A szervezők minden jelentkezést visszaigazolnak. Az előregisztrált személyek részére a szervezők térítésmentesen emlékpólót, többszöri frissítési lehetőséget és számos szolgáltatást biztosítanak.
A kerékpártúrához csatlakozhatnak azok is, akik résztávokat kívánnak teljesíteni.
Csatlakozási pontok:
1. május 5.: Keszthely (Balaton-part 1., Zenepavilon) és Zánka (Gyermek és Ifjúsági Centrum)
2. május 6.: Balatonkenese (Honvéd Kulturális Központ - Honvéd üdülő)
Továbbá az útvonal során bárki bármikor csatlakozhat a túrához akár rövidebb távra is.
Kérjük, hogy a nevezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre szíveskedjen megküldeni 2012. május 02-ig!

Szigliget Önkormányzata frissítőhelyet biztosít a kerekezőknek, valamint Balatonederics és Szigliget bejáróútja közötti távolságban kíséri őket. Pattanjunk bringára! Találkozzunk május 5-én, szombaton délelőtt 10.45-kor a szigligeti (71-es) bejáróút és a kerékpárút kereszteződésében!

 

Balassa Balázs polgármester

Találatok: 1268
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd