Szombaton indul a Nemzeti Vágta a Hősök terén!

Készült: 2011. szeptember 15. csütörtök

 

A legfrissebb...

 

Nemzeti Vágta előfutamait a Duna Tv szombaton közvetíti. Az élő közvetítés 16 óra 15 perckor kezdődik. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a verseny előtti utolsó éjjel terítették a homokot a Hősök terén kialakított versenypályára. Péntek este még kupacokba állt a homok, és a közlekedés zavartalanul folyt a lelátok helyén.

 

Balassa Balázs polgármester

 

Nemzeti Vágta

 

Nemzeti Vágta

 

Nemzeti Vágta

 

A 2011-es Nemzeti Vágta 11. előfutamában indul a Szigliget által nevezett ló. A 11. futamban a következő településeket sorsolták (belülről a palánktól kifelé haladva):
- Maglóca
- Szigliget
- Baja
- Szekszárd
- Nyíregyháza
- Zsana
A futamot várhatóan szeptember 17-én 16.45 perckor indítják, melyből az első két helyezett jut be a középfutamba.
A középfutamokat szombaton 11 óra és 12 óra között bonyolítják le. Itt 5 középfutam lesz, melyből csak a futamgyőztes jut a délutáni döntőbe. A döntő 17.55 perckor indul, melyet az RTL Klub élőben közvetít.
Kérek mindenkit, akik tehetik, bíztassák lovunkat a helyszínen szombaton. Amennyiben szombaton továbbjutunk, itt a honlapon tájékoztatjuk Önöket.
Érdekességképpen szeretném megemlíteni, hogy az Alagi vágtán (ahol pár centivel lemaradva másodikak lettünk) dopping ellenőrzésen esett át valamennyi ló. A győztes ló eredménye pozitív lett, így elmondhatjuk, hogy a futamot Szigliget lova nyerte!

Hajrá Szigliget, hajrá Orlay Csaba, hajrá Titok!

 

Balassa Balázs polgármester

Találatok: 1165
Our website is protected by DMC Firewall!