Kedves Strandolók!

 

A koronavírus járvány miatt életbe lépett szabályozások alapján át kell alakítanunk strandunk működését. Elsődleges célunk, hogy betartva a járványhelyzetből fakadó együttélés szabályait, minimalizáljuk a fertőzések esélyét. Ezek alapján a következőképpen fogjuk működtetni a Szigligeti strandot.
Nyitvatartási idő: 9:00 – 21:00
A pénztár 9:00 órától 20:00 óráig tart nyitva. Ez alatt az időszak alatt lehet bemenni és 21:00 óráig el kell hagyni a strand területét. Ezt az intézkedést azért kellett meghoznunk, mert amennyiben az elmúlt évekhez hasonlóan pénztárzárást követően szabadstrandként működnénk, akkor nem tudnánk betartani a jogszabályban előírt strandolók számát.
Reggel 5:00 és 7:00 óra közötti időszakban lehetőséget biztosítunk a reggeli úszásra.
A strand területén egyidőben 1125 fő strandoló tartózkodhat. Amennyiben a beengedett személyek száma eléri a maximumot, felfüggesztjük a jegyértékesítést.
Az idei évben nem értékesítünk heti és havi belépőjegyeket. Ennek az az oka, hogy amennyi bérletet értékesítünk, annyival kevesebb napijegyest tudunk beengedni. Ez esetben előfordulhatna az, hogy megvásárlásra kerülne a férőhelynek megfelelő darabszámú bérlet és a továbbiakban napijegy értékesítés nem történne. Mivel nem minden bérletes tartózkodik minden nap a strandon, előfordulhatna, hogy szinte üres lenne a strand, viszont jegyet nem értékesíthetnénk. Ez elsősorban a strandi szolgáltatók miatt nem valósítható meg.
A strand területén be kell tartani az egymás közötti 2 méter távolságot.
A vizesblokkokat, játszótereket, lépcsőket és a padokat rendszeresen fertőtlenítjük.
Belépő árak:
Felnőtt 1.000 Ft
Gyermek és ifjúsági belépőjegy 3-18 éves korig: 500 Ft
Családijegy: 2.500 Ft
19 órától 20 óráig úszójegy megvásárlását követően lehet bemenni a strandra.
Úszójegyárak:
Felnőtt: 500 Ft

Szigliget, 2020. május 27. 15:40

Balassa Balázs
polgármester

Találatok: 19199
DMC Firewall is a Joomla Security extension!