HIRDETMÉNY - rendezési terv felülvizsgálata

Tisztelt Lakosság!
Tisztelt Érdekeltek!

A településfejlesztési, a településrendezési és a településképi partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 13/2017. (VIII.4.) önkormányzati rendelet értelmében tájékoztatom, hogy Szigliget Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 134/2018. (X.25.) számú határozatával döntött a község településrendezési eszközeinek átfogó, teljes körű felülvizsgálatáról. Ennek során új településfejlesztési koncepció, településrendezési eszközök (településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat és ennek mellékleteként a Szabályozási Terv) fog elkészülni.
A felülvizsgálat Szigliget község teljes közigazgatási területét érinti, szükségességét az elmúlt években bekövetkezett jelentős jogszabályi változások, részben pedig a településen és annak környezetében történt változások, illetve az időközben felmerült igények, kérések, a használatból adódó tapasztalatok indokolják.
Ezért kérem, hogy a partnerségi egyeztetésben rögzített szabályok szerint tegyenek javaslatot, észrevételt, nyilvánítsanak véleményt.
Az ehhez szükséges Partneri adatlap letölthető a szigligeti honlapról, illetve a Polgármesteri Hivatalban átvehető.
Az adatlapon kérem egyértelműen meghatározni az érintett településrész vagy ingatlan helyzetét (pl. helyrajzi szám, utcanév és szám), a felmerült probléma, észrevétel vagy javaslat pontos leírását, továbbá amennyiben konkrét igénnyel kíván élni, úgy ahhoz kellően megalapozott indokolást, vagy alátámasztást megfogalmazni szíveskedjen.
Kérem, hogy az adatlapot legkésőbb 2019. január 15-ig Önkormányzathoz (8264 Szigliget, Kossuth L. u. 54.) eljuttatni, vagy elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldeni szíveskedjenek.
Tájékoztatom továbbá az érintetteket, hogy a településrendezési eszközök felülvizsgálata tárgyában tartandó lakossági fórum időpontja előreláthatólag 2019. január első felében kerül sor, melynek pontos időpontjáról és helyéről ismételt tájékoztatást fogunk nyújtani.
Észrevételeiket, segítőkészségüket, a megfelelő színvonalú településrendezési eszközök kidolgozásához adott támogatásukat előre is köszönjük.

 

Szigliget, 2018. december 12.

Tisztelettel

Balassa Balázs
polgármester

Találatok: 1667
DMC Firewall is a Joomla Security extension!